serwis kulinarny Moniki Mrozowskiej
  • Blog
  • Przepisy
  • Artykuły
  • Książki
  • Kontakt
  • Filmy
  • Linki
  • Historia

Najnowsze

  • Ryż z jarmużem i sadzonym jajkiem >
  • Pierogi z czarną soczewicą beluga >
  • Zupa szpinakowa >

Archiwum

  • Styczeń 2014 >
  • Grudzień 2013 >
  • Listopad 2013 >
  • Październik 2013 >
  • Wrzesień 2013 >
  • Czerwiec 2013 >
  • Maj 2013 >
  • Kwiecień 2013 >
  • Marzec 2013 >
  • Luty 2013 >
  • Styczeń 2013 >
  • Grudzień 2012 >
  • Listopad 2012 >
  • Październik 2012 >
  • Wrzesień 2012 >
  • Sierpień 2012 >

Najczęściej czytane


  • Warzywa w sosie teriyaki >
  • Kasza orkiszowa z olejem lnianym >
  • Zapiekanka z kaszy jęczmiennej >

Tagi

warzywa brokuły zielony groch migdały kakao porzeczki makaron casarecce pecorino grzyby ratatuj ratatouille rukola żurawina parmezan makaron pasta serduszka cukinia oliwa

Spaghetti szefa

26 Styczeń 2013

Dużo czosnku i ostrej papryki. Oliwa z oliwek, sos pomidorowy, rukola i starty na tarce parmezan. Mieszamy z ugotowanym spaghetti i serwujemy bezpośrednio na patelni!

Poprzednie
Następne
spaghetti, Alpe di Siusi

Znajdź

Filmy

> booktrailer "Przemytnicy na wakacjach"

Nowości

> Przemytnicy na wakacjach

Copyright 2011-2012 Monika Mrozowska Created by HelloWeb