serwis kulinarny Moniki Mrozowskiej
  • Blog
  • Przepisy
  • Artykuły
  • Książki
  • Kontakt
  • Filmy
  • Linki
  • Historia

Najnowsze

  • Ryż z jarmużem i sadzonym jajkiem >
  • Pierogi z czarną soczewicą beluga >
  • Zupa szpinakowa >

Archiwum

  • Styczeń 2014 >
  • Grudzień 2013 >
  • Listopad 2013 >
  • Październik 2013 >
  • Wrzesień 2013 >
  • Czerwiec 2013 >
  • Maj 2013 >
  • Kwiecień 2013 >
  • Marzec 2013 >
  • Luty 2013 >
  • Styczeń 2013 >
  • Grudzień 2012 >
  • Listopad 2012 >
  • Październik 2012 >
  • Wrzesień 2012 >
  • Sierpień 2012 >

Najczęściej czytane


  • Warzywa w sosie teriyaki >
  • Kasza orkiszowa z olejem lnianym >
  • Zapiekanka z kaszy jęczmiennej >

Tagi

warzywa brokuły zielony groch migdały kakao porzeczki makaron casarecce pecorino grzyby ratatuj ratatouille rukola żurawina parmezan makaron pasta serduszka cukinia oliwa

" Moje 5 minut" odc.4

04 Marzec 2013

Lubicie zupę tajską? Ja uwielbiam i robię ją na tysiąc sposobów. Czasami dorzucam tofu, innym razem brokuły, zielony groszek, pieczarki, cukinię... Dodaję ryż basmati, makaron sojowy lub ryżowy. A na koniec gotową zupę posypuję solidną porcją poszatkowanej kolendry.

 

moje 5 minut, program kulinarny, zupa tajska, mleczko kokosowe, kolendra, boczniak, zielony groszek

Znajdź

Filmy

> booktrailer "Przemytnicy na wakacjach"

Nowości

> Przemytnicy na wakacjach

Copyright 2011-2012 Monika Mrozowska Created by HelloWeb